Ultimele stiri

USR Constanța a depus lista pentru alegerile parlamentare. Stelian Ion: „Îi îndemn pe români să voteze singura opțiune care există astăzi împotriva acestui monstru, PSD”

Joi, 10 octombrie, USR Constanța a depus listele candidaților pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Central. Lista de candidați pentru Senat este deschisă de Remus Negoi, iar cea de pentru Camera Deputaților de Stelian Ion.

Lista pentru Senat:

  • Negoi Eugen Remus
  • Dumitrescu Carmen
  • Chițu Cosmin George
  • Miron Vasilica Olguța
  • Nicoară Florentina Mirela
  • Bejan Valentin
  • Gorcea Adrian

Lista pentru Camera Deputaților:

  • Ion Stelian Cristian
  • Gima George
  • Popescu Cristiana
  • Brighidău Andrei
  • Dragu Marius Alexandru
  • Toma Nicolae Florin
  • Sfrenț Andreea Anca
  • Filip Cristina Mădălina
  • Gheorghiu Mihaela
  • Moraru Petru
  • Pavel Costina Cornelia
  • Antonaru Marius Ștefăniță
  • Vlad Bogdan
  • Arvente Andreea Ștefania

Vreau să le mulțumesc foarte mult constănțenilor care, de-a lungul anilor, ne-au oferit încrederea lor. Nu îi vom dezamăgi. Vreau să le mulțumesc și colegilor care sunt astăzi alături de noi și care se implică în activitatea noastră de a-i reprezenta bine pe constănțeni. Este un moment greu pentru țară, pentru că vedem provocări din toate direcțiile. Democrația noastră este pusă în genunchi de o putere PSD-PNL, autoritară, care calcă totul în picioare. Noi suntem optimiști că în frunte cu Elena Lasconi, candidatul care va intra în turul doi și va câștiga președinția României vom schimba această stare de lucruri. Avem mare încredere în Elena Lasconi”, a declarat Stelian Ion.

Potrivit președintelui USR Constanța, a reiterat faptul că ne aflăm într-o situație complicată și gravă, în care jocurile politice se fac în culise. „PSD-ul reprezentat de Marcel Ciolacu își aranjează candidaturile astfel încât să fie avantajat, prim mâna judecătorilor de la CCR. El încearcă, dar nu cred că a luat în calcul valul negativ care vine împotriva sa pentru că abuzează de instituțiile statului, care sunt acaparate de PSD care vrea să își protejeze afacerile, precum cea de la Nordis”.

Vedem, pe de altă parte, la noi, aici, în Constanța, cum se evaporă pur și simplu bucăți de plajă pentru ca ele să se recompună în patrimoniul unor pesediști. Asta se întâmplă în PSD și în acest tandem PSD-PNL, ani de zile. Mascarada asta a PNL-ului cu ieșitul de la guvernare este o glumă pentru că se vede foarte clar că oamenii au interesul să rămână în trena PSD și să continue cu ei ceea ce au început. Noi nu ne lăsăm. Suntem singura opțiune pentru a demonta acest sistem ticălos care îndatorează România la cote care nu au mai existat, deficitul este extrem de mare. Ne-au îndatorat pe noi și generațiile viitoare pentru furt din bani publici și aranjamente făcute încontinuu”, a mai transmis Stelian Ion.

El se declară optimist pentru că primește semnale de la oameni și primește cereri de înscriere în USR, de la oameni care apoi vin alături de ei și alături de Elena Lasconi care se bucură de sprijin masiv.

Elena Lasconi va fi președintele care va face reforme în România. Îi chem pe români, indiferent de ce preferințe politice au avut, să voteze un președinte onest, care ține cu românii și care vrea să facă reforme în România și să salveze această țară de hoția la drumul mare de care nu mai putem respira. Mesajul meu către constănțeni și români este să vină alături de noi. Văd că pe scena politică unii au o altă abordare de fărâmițare a votului, cât mai multe partide care în ecuația democrației e bine că există, însă, în parametri de practică fărâmițează voturile. Îi îndemn pe români să voteze rațional și să voteze singura opțiune care există astăzi împotriva acestui monstru, PSD. Aș continua să spun PSD-PNL pentru că au făcut această coaliție asemănătoare unui monstru”, a precizat Stelian Ion.

Ulterior, a luat cuvântul Remus Negoi care a început prin a mulțumi constănțenilor că le-au acordat în număr mare semnăturile și încrederea pentru a participa la alegerile parlamentare.

Sunt sigur că mulți constănțeni au înțeles că USR și Elena Lasconi sunt singurele opțiuni viabile pentru aceste alegeri. Noi am demonstrat că suntem cei mai activi și cei mai implicați în mod natural în viața politică. Și nu vorbesc numai de ceea ce au făcut colegii noștri în CL și CJ, vorbesc și de ceea ce am făcut noi în Parlament. Ceea ce am făcut noi se poate verifica. Dacă noi suntem aici, suntem pentru că suntem implicați și profesioniști în domeniile noastre. Atunci când vrei să își asumi candidatura trebuie să ai în spate un background profesional solid. Sunt convins că la alegerile pentru Parlament, dar și pentru președinte, USR va avea un succes pe care poate nici noi nu îl așteptăm, dar sunt convins că lucrurile vor fi bine făcute la momentul alegerilor”, a declarat Remus Negoi.

Lasati un comentariu

Alte articole

12 iul. 2023 4.56 pm

Organizația de Management al Destinației Mamaia – Constanța începe promovarea stațiunii la mijlocul lunii iulie, cu mai multe concerte, pe scena amplasată în apropierea Cazinoului din Mamaia,…

12 mai 2024 4.07 pm

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a criticat conducerea liberală a Primăriei Constanţa, afirmând că performanța administrativă, investițiile și accesarea fondurilor europene lipsesc…

17 nov. 2020 11.05 pm

Foto: Facebook După ce i-a cooptat în echipa sa de la Primărie pe fostul vicepreșidente al Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir, dar și pe fostul șef al OPC Constanța, Horia Constantinescu,…

05 oct. 2024 10.09 pm

Curtea Constituțională a României (CCR) a respins, sâmbătă, 5 octombrie, contestațiile depuse împotriva candidaturilor lui Marcel Ciolacu, Mircea Geoană și Ludovic Orban la alegerile prezidențiale…

08 iul. 2023 5.35 pm

Consiliul de Monitorizare a Implementării Convenției ONU privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilități se numără printre instituțiile care ar fi trebuit să apere drepturile persoanelor internate…

12 apr. 2024 7.41 pm

PNL Constanța își lansează candidații pentru alegerile locale vineri, 12 aprilie, la Casa de Cultură, în prezența lui Nicolae Ciucă. Vergil Chițac candidează pentru un nou mandat la Primăria…