Ultimele stiri

(VIDEO) Vergil Chițac, implicat într-un accident pe Autostrada A2. Primarul a fost transportat la spital

Sursă foto: captură video Facebook/Info Trafic A2 și Constanța

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a fost implicat într-un accident produs în această după-amiază pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Constanța.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost sesizați luni, 30 septembrie, prin apel la numărul de urgență 112, despre un accident rutier produs între două autoturisme, fără persoane încarcerate pe A2, Km 167, sensul de mers spre Constanța.

La fața locului a intervenit Detașamentul Cernavodă cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD B.

În accidentul rutier au fost implicați doi adulți care sunt conștienți, cooperanți. O persoană a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Constanța de către echipajul SMURD B, fiind vorba despre primarul Constanței, Vergil Chițac.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe autostrada A2 București – Constanța, la Kilometrul 164, în dreptul localității Cernavodă, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul direcției și a lovit parapetul median. În urma impactului, a rezultat rănirea șoferului, care urma să fie transportat la spital.

Surse din cadrul Spitalului Județean Constanța au precizat că primarul este stabil, conștient și cooperant.

Reamintim faptul că Vergil Chiţac a fost, astăzi, prezent la Bucureşti pentru a semna contractele de execuție pentru începerea construcției noului stadion „Gheorghe Hagi”.

Ce spun polițiștii

La data de 30 septembrie, în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe Autostrada A2 a avut loc un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 53 de ani, ar fi condus un autoturism și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției, iar vehiculul ar fi lovit glisiera metalică dreaptă.

În urma accidentului rutier a fost rănit ușor pasagerul din autoturism, un bărbat de 62 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști.

Lasati un comentariu

Alte articole

29 ian. 2024 6.42 pm

Un medic specialist în chirurgie plastică este cercetat după ce a făcut trei operaţii în urma cărora pacientele au suferit complicaţii medicale şi au rămas cu problemele estetice grave şi permanente.…

11 feb. 2024 11.26 am

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului valabilă duminică, între orele 10.00 şi 22.00. Astfel, vântul va avea intensificări…

21 mai 2024 5.39 pm

Secția pentru judecători a CSM a decis în ședința de marți, 21 mai, ca judecătoarea lui Vlad Pascu din „Dosarul 2 Mai” să fie mutată la Judecătoria Constanța de luna viitoare, se arată…

30 ian. 2023 3.35 pm

  Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină astăzi, 30 ianuarie, în județul Constanța, mai exact în comuna Lumina, acolo unde a avut loc un accident rutier. Potrivit…

09 mai 2023 1.08 am

Felicia Ovanesian, fostul City Manager al Constanței, a făcut precizări prin intermediul unei postări pe rețeaua socială Facebook despre comunicatul  remis de „Constanța Altfel” prin intermediul…

26 apr. 2022 7.32 pm

  Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, marți seară, la un incendiu izbucnit la un restaurant de pe strada Mircea cel Bătrân, la intersecție cu strada Ștefan…