Ultimele stiri

Echipa Naţională a României va reveni cu întârziere în ţară. Avionul are probleme tehnice

Sursă foto: Echipa Naţională a aRomâniei

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat miercuri că echipa națională va reveni cu întârziere din Germania, după participarea la Campionatul European, din cauza unor probleme tehnice ale aeronavei.

În ciuda tuturor eforturilor, nu s-a reușit găsirea unui alt avion disponibil pentru același orar de zbor. Astfel, echipa va decola din Frankfurt la ora 21:30, ora locală, și va ateriza la București la ora 00:45. Sosirea la Mogoșoaia este estimată pentru ora 01:15.

Aeronava care trebuia să aducă echipa naţională în ţară are probleme tehnice. În ciuda tuturor eforturilor făcute, nu s-a reuşit găsirea unui alt avion disponibil pentru acelaşi orar de zbor. Astfel, tricolorii vor decola din Frankfurt la 21:30, ora locală, şi vor ateriza la Bucureşti la ora 00:45. Sosirea la Mogoşoaia este estimată la ora 01:15”, se arată pe pagina de Facebook a echipei naţionale.

Reprezentativa “Generația de Suflet” a fotbalului românesc s-a oprit marți seară în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Țările de Jos, la Munchen. Naționala a ajuns în optimi după ce a câștigat grupa E.

Lasati un comentariu