Ultimele stiri

Momentul în care o poliţistă îi pulverizează spray în faţă colegului său. “De aș fi în patrulă, aș refuza să lucrez cu mimoze”

Intervenția poliției pentru calmarea unei situații conflictuale s-a transformat într-un incident nefericit, atunci când o polițistă a pulverizat accidental spray paralizant în fața colegului său, moment surprins pe o stradă din Cluj-Napoca și devenit viral pe internet.

Echipajul format dintr-un bărbat și o femeie a fost alertat de câțiva trecători cu privire la un conflict stradal în care un bărbat agresase mai mulți minori. Ajunși la fața locului, polițiștii au încercat să aplaneze situația, dar agresorul a devenit violent.

În timp ce colegul său încerca să-l imobilizeze pe bărbat, polițista a dorit să intervină pentru a-și ajuta partenerul, dar a acționat din greșeală sprayul lacrimogen asupra lui.

Imaginile surprinse și distribuite online au atras reacții din partea utilizatorilor, care au criticat atât comportamentul polițistei, cât și imaginea instituției de poliție. Unii au subliniat că asemenea comportament nu este potrivit pentru un membru al forțelor de ordine, iar alții au exprimat dezamăgirea față de acțiunea neinspirată a femeii polițist.

Asemenea polițistă nu are ce căuta în sistem, colegul ei încearcă să-l imobilizeze ea dă cu spray. Nu-i Pronto de mobilier, poate ajunge filmarea unde trebe”.

Din păcate, de asemenea mimoze și botoxate este plina poliția. Ea trebuia să știe că nu îl poate da cu spray așa. Colegul ei săracul încearcă sa îl imobilizeze singur pe acel bărbat, să o apere pe pisi, să nu o lovească și ea îl dă cu gaze. Eu de aș fi în patrulă aș refuza să lucrez cu mimoze, mai ales pe stradă”, au spus utilizatorii.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a emis un comunicat oficial în care a confirmat desfășurarea operațiunii, dar nu a menţionat nimic despre incidentul cu sprayul.

La locul menționat în sesizare a fost dirijat un echipaj de poliție, fiind identificată persoana în cauză, care a devenit recalcitrantă la vederea echipajului, având un comportament agresiv. În acest sens, s-a procedat la imobilizarea bărbatului, ulterior acesta fiind transportat la secția de poliție pentru luarea măsurilor legale”, informează IPJ Cluj.

Lasati un comentariu

Alte articole

20 mart. 2024 9.57 am

Echinocțiul de primăvară reprezintă un fenomen astronomic care are loc de două ori pe an, în primăvară și toamnă. În aceste momente, ziua și noaptea sunt egale în orice loc de pe Pământ.…

03 mai 2024 10.00 am

Cel puţin şapte elevi, din mai multe judeţe, care au participat la Olimpiada Naţională de Istorie, desfăşurată la Braşov, au ajuns la spital după ce au mâncat într-un restaurant din Codlea.…

18 ian. 2024 5.20 pm

Angel Tîlvăr, ministrul Apărării, anunță joi că piloții români au început pregătirea în cadrul Centrului European de Instruire F-16 de la Fetești. Piloţii români au început pregătirea…

27 sept. 2023 9.49 am

Statul Major al Apărării a organizat, marți, o ședință cu oficialii din județele Brăila, Constanța, Galați și Tulcea pentru optimizarea coordonării interinstituționale în contextul situației…

25 dec. 2023 12.55 pm

Ministerul Afacerilor Interne anunţă luni că în ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au reţinut 446 permise de conducere, din care 74 pentru consum de alcool şi 15 pentru consum de droguri.…

12 oct. 2023 11.51 am

Poliţiştii şi procurorii au descoperit mai multe cărţi de identitate falsificate, aparatură, telefoane şi bani, în urma percheziţiilor la gruparea care a luat peste 200 de credite online. Trei…