Ultimele stiri

Vergil Chițac, canapeaua verde te așteaptă!

Comunicarea nu este punctul cheie al Primăriei Constanța – este concluzia la care, cu siguranță, am ajuns cu toții, în ultimii trei ani și jumătate. Cu toate acestea, în apropierea alegerilor, s-a produs „minunea”. Vergil Chițac a prins glas: răspunde la comentariile de pe pagina de Facebook a Primăriei, postează pe pagina sa personală și apare în diferite interviuri. Astfel că, după o întâlnire cu colegul nostru, avocatul Emil Tatu, primarul Constanței a acceptat să fie prezent la emisiunea „Între alb și negru”. Însă, „minunea” nu a ținut prea mult, iar primarul nu ne mai răspunde la mesaje.

La finalul evenimentului dedicat lansării candidaților PNL desfășurat la Constanța, colegul nostru, avocatul Emil Tatu, l-a invitat pe primarul Vergil Chițac, la emisiunea sa, „Între alb și negru”. Chițac a acceptat și i-a transmis să ia legătura cu Doru Iordache, consilierul său personal, pentru a stabili detaliile.

Zis și făcut. Colegul nostru l-a contactat pe Doru Iordache, i-a propus data și tema interviului, însă, nici până la momentul redactării acestei știri, nu a primit un răspuns. Mai mult decât atât, în încercarea de a primi un răspuns, Emil Tatu a luat legătura și cu Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței, și cu Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța, și cu Septimiu Bourceanu, dar și cu alte persoane apropiate de primar, însă, fără succes.

Astfel că, lansăm un apel la voi! Vă rugăm să distribuiți știrea și să folosiți #9maicanapeauaverde și să comentați pe la postările Primăriei, primarului, viceprimarului, orice membru al PNL, folosind același hashtag.

Redăm în continuare postarea lui Emil Tatu:

Cucurigu boieri mici și mari, dați punguța cu primar! Am nevoie de ajutorul vostru, citiți până la final!

Să vă spun o poveste? O poveste despre cum de la singurul interviu pe care mi l-a acordat în 2021 și până la poza asta, Primarul Municipiului Constanța a refuzat aproape cu obstinație să fie prezent din nou.

Era vineri, lansare de candidați PNL. La final, vorbesc un minut cu dl. Chitac. Îl invit la emisiune. Spune “da”, facem poza de mai jos în ideea că voi promova prezența la “Între alb și negru”. “Vorbește mai departe cu Doru Iordache pentru detalii” -ultima replică
În aceeași seară, îi scriu domnului Iordache, protocolar, propun data de 09.05 pentru un interviu cu tema “checks & balances” (program de campanie 2020 – realizări 2024).

Poate cel mai incompetent om de “comunicare” din Primăria Constanța din toate timpurile (Doru Iordache) nu catadicsește să îmi răspundă măcar, nici după ce revin, o săptămână mai târziu, cu rugămintea de a mi se confirma sau infirma interviul.

Am încercat să primesc măcar un răspuns prin domnii: Ionuț Rusu, viceprimar, Florin Mitroi, candidat CJ, Septimiu Bourceanu, președinte PNL Constanța și altii din anturajul primarului, mai mici sau mai mari. Nimic. Ăștia au fost “boierii mari”.

Boierii mici sunteți VOI, cei mulți, cei care din 2021 încoace îmi spuneți că vreți să îl vedeți pe canapeaua verde pe Vergil Chitac.
Hai să îl aducem împreună! Vă rog: 1. Să distribuiți postarea asta și să scrieți #9maicanapeauaverde 2. Să comentați pe la postările Primăriei, Primarului, Viceprimarului, orice penelist prindeți prin rețele cu același #9maicanapeauaverde.

Punctul culminant: pe 9 Mai, la ora 20.00, începe Între alb și negru, cu sau fără Vergil Chitac pe canapea, dar cu VOI, pentru VOI. Dacă nu reușim împreună să îl aducem, începând cu ora 20.10, vine pe canapea @Dorian Hapurnea. Și știu că va fi o ediție de colecție.

Eu am adus povestea până aici, singur. Putem să o schimbăm împreună? Deschide ochii Constanța! #9maicanapeauaverde”

Lasati un comentariu

Alte articole

30 aug. 2022 5.34 pm

Reprezentanța RAR Constanța, va funcționa într-un nou sediu, în comuna Agigea, începând cu data de 19 septembrie 2022, anunță reprezentanții Registrului Auto Român într-un comunicat de presă.

08 mart. 2024 1.28 pm

Astăzi, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, efectuează…

20 dec. 2021 11.17 am

  A fost deschis contul bancar în care se pot face donații pentru locatarii blocului devastat de incendiul din Km 4-5, anunță Primăria Constanța. Datele contului sunt următoarele: Nr. cont:…

21 sept. 2021 2.25 pm

  Garda de Mediu Constanța a venit marți cu precizări în urma sesizărilor făcute de locuitori în privința mirosului neplăcut din oraș, care persistă de la sfârșitul săptămânii trecute.…

09 iul. 2023 1.37 pm

Ieri, în jurul orei 21:30, polițiștii locali din cadrul Direcției generale poliția locală Constanța – Serviciul ordine publică, Biroul monitorizare zone publice și interventii, în timp…

14 nov. 2023 3.10 pm

Artiștii plastici restauratori și experți în domeniu, atestați de Ministerul Culturii, au executat lucrări de punere în valoare, respectiv completare, fixare, refacere, curățare și toaletare…