“Brass, Brass nu e capcana de marketing, Brass nu e vrăjeala din meniu de tipul „din spate liceu din fata muzeu”, nu, Brass își tine promisiunea si chiar reușește, cumva, cu modestie sa si-o depășească. Nicio alăturare de ingrediente nu poate reuși, in Constanta, sa surprindă prin execuție, tehnici si texturi așa cum o face Brass, prin mâinile celor doi chefi. Bistronomie? Nu, gastronomie cu tenta de creator de educație culinara, asta este Brass-The Restaurant si nu, nu folosesc cuvinte mari.”
Am împrumutat frazele de mai sus de la prietenul Emil Tatu. El a fost primul care a descris în cuvinte apetisante lecția de gastronomie pe care o poți descoperi la Brass. Echipa restaurantului a decis ca în acest an, de Paște, bucatele lor să ajungă la cât mai mulți constănțeni. Este neobișnuit ca un restaurant precum Brass să “gătească la pachet”, dar inițiativa pleacă de la solicitările pe care le-au avut de la clienți. Tocmai de aceea, am decis să le explic cititorilor www.funkytravel.ro de ce este mult mai rentabil, gustos și rapid să apelezi la profesioniști.
Tipuri de pachete pentru Paște
În spatele pachetelor de Paște este Chef Răzvan Cărăuleanu care a stabilit două tipuri de pachete.
Coșul cu Bucurie – 1050 ron
Potrivit pentru cadou sau o masã de 4 persoane
Conține
Aperitiv rece cu afumaturi de la producatori locali – 400g
Duet de cas dulce din lapte de vacã si telemea veche de oaie – 400g
Aperitiv mediteranean cu mezeluri crud uscate si brânzeturi maturate – 300g
Salata de anghinare cu rosii uscate si mäsline picante – 250g
Rosii, castraveti, ridichii, ceapã verde, măsline – 500g
Salată Poeuf – Noi o facem cu carne de pui – 500g
Salatã de vinete cu maionezã – 400g
Salata cu icre de stiucă – 400g
Drob traditional, cu organe de miel, pui si multa verdeatã – 400g
Oua vopsite traditional / Bors de miel sau de curcan, la alegere – 10 buc / 1,5kg
Sărmălute cu carne de vită in foi de vită – 1kg
Friptura frageda de miel / Cartofi provence / Morcovi copti – 1kg / 500g / 500g
Smântână grasă / Sos Chimmichurri / Jus de miel – 250g /250g / 250g
Cozonac festiv si pască traditională – 1kg / 500g
Ciocolata de casă cu alune, merisoare si fistic / O sticla de vin rosu – 300g / 750ml
Coșul cu Fericire – 1600 de lei
Potrivit pentru cadou sau o masă de 6 persoane
Conține
Aperitiv rece cu afumaturi de la producatori locali – 600g
Duet de cas dulce din lapte de vacã si telemea veche de oaie – 600g
Aperitiv mediteranean cu mezeluri crud uscate si brânzeturi maturate – 450g
Salata de anghinare cu rosii uscate si mäsline picante – 400g
Rosii, castraveti, ridichii, ceapă verde, măsline – 750g
Salată Poeuf – Noi o facem cu carne de pui – 750g
Salata de vinete cu maioneză – 600g
Salatã cu icre de stiucă – 600g
Drob traditional, cu organe de miel, pui si multa verdeatã – 600g
Ouă vopsite traditional / Bors de miel sau de curcan, la alegere- 15 buc / 2,5kg
Sărmãlute cu carne de vità in foi de vitã – 1,5kg
Friptura frageda de miel / Cartofi provence / Morcovi copti – 1,5kg / 750g / 750g
Smântână grasă / Sos Chimmichurri / Jus de miel – 400g /400g / 400g
Cozonac festiv si pască traditionala – 1kg / 500g
Ciocolatã de casã cu alune, merisoare si fistic / O sticlă de vin rosu – 450g / 750ml
Cum comanzi și cum primești preparatele
De vineri,19 Aprilie și până miercuri, 01 Mai este intervalul pentru colectarea comenzilor.
Folosește numărul de telefon 0721222144 sau adresa de mail office@brassproject.ro, iar de aici intervine magia
Comanda se confirmã in momentul achitarii integrale a pachetului ales. Plata se poate face in numerar sau card la restaurantul Brass sau prin ordin bancar.
Cum se face livrarea ?
Pachetele se vor livra la adresa mentionata în ziua de 04 MAl in intervalul 12:00 – 17:00. Pentru comenzile cu pick-up din restaurantul Brass se oferă cadou și o sticlă de vin.
- Mircea Geoană, de vorbă cu constănţenii. Candidatul la funcţia de preşedinte va fi prezent în platoul emisiunii “Între Alb și Negru”, moderată de Emil Tatu
- S-a stins din viaţă jurnalistul constănţean Constantin Cumpănă, “un simbol al independenței de gândire și al luptei împotriva corupției și nedreptății”