Ultimele stiri

Mihai Lupu candidează din nou pentru şefia Consiliului Județean, dar din partea PUSL. “Familia mea politică m-a trădat și m-a mințit!”

Sursă foto: Consiliul Județean Constanța

Mihai Lupu, actualul preşedinte al Consiliului Județean Constanța, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat în această funcție, fiind susținut de către Partidul Umanist Social Liberal (PUSL). Lupu, care anterior a fost ales din partea Partidului Național Liberal (PNL), a afirmat că PNL l-a abandonat din cauza refuzului său de a fi o marionetă politică.

În declarația sa publicată pe rețeaua socială Facebook, Lupu a adus acuzații serioase, susținând că partidele politice își sacrifică loialitatea și competența pentru interese meschine. Acesta a evidențiat și relația cu PSD-ul, considerând că acesta din urmă continuă să acționeze în interes de grup, fără să țină cont de binele comunității.

Familia mea politică m-a trădat și m-a mințit!

Cei în care am avut încredere, cei care ar fi trebuit să mă sprijine pentru că împărtășesc aceleași valori și viziune mi-au întors spatele mie și, mai grav, au întors spatele județului Constanța.

Am fost victima unui joc murdar de putere, unde loialitatea și competența au fost sacrificate pe altarul intereselor meschine ale partidelor mari.

#PNL-ul m-a abandonat pentru că nu am fost o marionetă și nici un yesman, iar #PSD-ul a demonstrat că nu s-a schimbat deloc în ultimii ani și face în continuare jocuri pe sub masă în funcție de interese de grup și de moment. Prezentarea candidaților la cârciumă este cea mai bună dovadă că ciolanul este tot ce contează pentru social democrații de la Constanța.

Este revoltător să văd cum politicienii trădează încrederea oamenilor în scopul de a-și urmări propriile interese. Nu mai pot privi pasiv cum jocurile murdare ale politicii locale sunt jucate pe spinarea cetățenilor noștri, ignorându-ne nevoile și aspirațiile.

Mă alătur Partidului Umanist Social Liberal (#PUSL), un partid care îmbrățișează valorile sincerității, integrității și loialității. Împreună cu acești oameni curajoși, am de gând să lupt pentru o administrație responsabilă, transparentă și orientată către binele comunității noastre.

Candidatura mea la alegerile din 9 iunie reprezintă un angajament ferm față de voi, cetățenii județului Constanța. Vom continua proiectele începute și vom accesa noi fonduri pentru dezvoltarea județului cu responsabilitate, pe termen lung.

Schimbăm regulile jocului și să redăm puterea oamenilor! Adevărata putere stă în curajul de a rămâne verticali în fața adversităților și de a ne uni forțele pentru un viitor mai bun!”, a scris Mihai Lupu, pe Facebook.

În ceea ce privește acuzațiile de corupție, Lupu a fost implicat într-o anchetă a DNA pentru presupuse fapte de luare de mită. Acest lucru a dus la retragerea sprijinului politic din partea PNL și la demisia sa din funcția de vicepreședinte al organizației județene a partidului. Cu toate acestea, ulterior, acuzațiile împotriva sa au fost clasate de către DNA.

În ciuda acestor controverse, Mihai Lupu se angajează să continue proiectele începute și să obțină noi fonduri pentru dezvoltarea județului. Susținut acum de către PUSL, Lupu își propune să promoveze o administrație responsabilă, transparentă și orientată spre binele comunității. Impactul acestor evenimente asupra viitoarei sale candidaturi depinde de percepția publicului și de reacția alegătorilor în cadrul alegerilor viitoare.

Alte articole

07 nov. 2022 7.19 pm

Primăria Constanța a emis autorizația de construire pentru proiectul de salvare și punere în valoare a Mormântului Hypogeu, a anunțat Petre Enciu, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța…

23 mart. 2024 3.45 pm

Partidul AUR, filiala Constanța, a organizat sâmbătă, 23 martie, evenimentul de prezentare a candidaților pentru alegerile locale din județul Constanța. De asemenea, George Simion a anunțat că…

26 apr. 2024 12.06 pm

Este mai mult decât vizibilă antipatia celor doi candidaţi la portofoliul de primar al Constanţei. Dacă în urmă cu patru ani Vergil Chiţac a ieşit victorios în faţa lui Stelian Ion, anul acesta,…

26 aug. 2022 8.00 pm

SN Nuclearelectrica SA informează că Unitatea 1 a CNE Cernavodă va fi oprită, în mod controlat, în după-amiaza zilei de 26 august 2022. Oprirea este necesară pentru realizarea unor lucrări de…

14 apr. 2022 2.40 pm

  Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a anunțat, joi, într-o postare pe pagina personală de Facebook, că „licitația pentru execuția lucrărilor la noul incubator de afaceri…

19 iun. 2023 12.10 pm

Recent, în spațiul public a fost publicată o știre prin care se putea interpreta că președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, ar fi favorizat și acordat un contract direct unei…