Ultimele stiri

Stelian Ion este candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa. “Să le arătăm celor din PSD și PNL că vremea lor la cârma acestui oraș a trecut. Pentru mine, Constanța contează”

Sursă foto: Facebook/Stelian Ion

Deputatul USR, Stelian Ion, este desemnat candidatul Alianței Dreapta Unită (ADU) la Primăria Constanța, în timp ce liderul PMP Constanța, Claudiu Palaz, a fost ales candidatul ADU pentru președinția Consiliului Județean Constanța.

USR Constanța a făcut cunoscut, prin intermediul unui comunicat de presă emis miercuri, că Alianța Dreapta Unită Constanța, formată din USR, Forța Dreptei și PMP, a stabilit echipa de candidați pentru alegerile locale din 9 iunie în județul Constanța.

Astfel, deputatul Stelian Ion, președintele USR Constanța, este ales candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al Constanței. La rândul său, președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, este desemnat candidatul Alianței Dreapta Unită pentru președinția Consiliului Județean Constanța.

Stelian Ion a subliniat că principalul obiectiv este modernizarea orașului, criticând administrațiile anterioare, dominante de-a lungul a peste trei decenii de către PSD și, ulterior, asociate cu PNL. Acesta a menționat că interesele personale au prevalat în detrimentul comunității, și că modernizarea și orientarea orașului către investiții pentru viitorul copiilor sunt prioritare pentru Alianța Dreapta Unită.

În acest moment, Dreapta Unită reprezintă angajamentul USR-FD-PMP pentru reconstrucția României și o alternativă onestă la guvernarea coruptă PSD-PNL și la extremismul AUR-SOS.

De mai bine de 30 de ani, PSD a decis tot ce a contat în orașul nostru, și anume: interesele personale ale celor care au condus și conduc acest partid. De trei ani, li s-a alăturat și PNL-ul, cu un primar care a menținut PSD la putere și pentru care a contat doar să satisfacă interesele rechinilor imobiliari și să-și bată joc de oraș.

Pentru noi, toți constănțenii contează, pentru noi modernizarea și orientarea orașului pentru investiții în viitorul copiilor noștri sunt esențiale.

Este timpul să le arătăm celor din PSD și PNL că vremea lor la cârma acestui oraș a trecut. Este timpul să le arătăm că nu ei, ci constănțenii sunt cei care contează. Contează educația și siguranța copiilor noștri, contează drumurile, contează curățenia, contează parcurile și fiecare crâmpei de spațiu verde, contează cultura, contează bunăstarea și starea de spirit a cetățenilor, contează viitorul și siguranța unui oraș modern care să atragă investitori.

Pentru mine, Constanța contează”, a scris Stelian Ion, pe Facebook.

Stelian Ion a candidat și în 2020 pentru funcția de primar al Constanței, dar atunci a fost ales primar Vergil Chițac (PNL).  Claudiu Palaz este președintele PMP Constanța și a fost prefect al județului între 2009 și 2012, iar între 2016 și 2020 a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța.

Alți candidați la Primăria Constanța sunt actualul primar, Vergil Chițac (PNL), și Ovidiu Cupșa din partea AUR. Pentru președinția Consiliului Județean Constanța, și-a anunțat candidatura şi Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian, din partea PNL.

Alte articole

11 ian. 2024 2.12 pm

Primăria municipiului Constanța a transmis joi, 11 ianuarie, că lucrările de modernizare a marilor bulevarde au fost reluate imediat după începerea noului an. Amintim că proiectele au fost etapizate…

30 dec. 2020 1.36 pm

Foștii primari ai Constanței, Radu Mazăre și Decebal Făgădău, au fost trimiși în judecată de DNA Constanța, în alte două dosare. Ei sunt acuzați în ambele, de abuz în serviciu după vânzarea…

03 sept. 2021 1.24 am

  Dumitru Caragheorghe, președintele USR Constanța, a vorbit, la Constanța TV, despre eventualitatea în care Stelian Ion ar reprezenta o opțiune pentru Primăria Constanța, la viitoarele alegeri…

13 iun. 2024 11.03 am

Primăria municipiului Constanța a transmis joi, 13 iunie, că Podul Cumpenei, cunoscut și ca podul de la Butelii, a intrat în reabilitare. Pe lângă lucrările de amenajare a parcărilor, aleilor,…

18 iul. 2022 1.50 pm

  Stelian Ion, deputat USR Constanța și Remus Negoi, senator USR Constanța, au depus la Prefectura Constanța o sesizare privind modalitatea de desfășurare a ședințelor de Consiliu Local.…

11 iul. 2021 12.42 pm

  Prezența la vot pentru alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova, la ora 13,  era de 496 de persoane în municipiul Constanța.  UPDATE. La ora 18:00, prezența la vot în Republica…