Ultimele stiri

Miracolul care a emoţionat o ţară întreagă. Mama şi tatăl lui Ayan, în lacrimi – micuţul a stat o noapte întreagă în pădure. “Dumnezeu mi l-a dat înapoi”

Sursă foto: observatornews.ro

Cazul lui Ayan a emoţionat o ţară întreagă. Micuţul de doar doi ani a fost găsit în viaţă după 25 de ore de căutări dramatice, iar angajamentul și mobilizarea forțelor de salvare au fost remarcabile.

Este greu de imaginat cum a reușit copilul să străbată peste patru kilometri prin pădure și să supraviețuiască o noapte întreagă în condiții atât de aspre. Salvatorii l-au găsit epuizat sub un copac.

Eforturile depuse de polițiști și de celelalte forțe implicate, precum și sprijinul comunității, au fost cruciale pentru găsirea copilului. Faptul că Ayan a fost găsit în viață, deși epuizat și aproape înghețat, este considerat un miracol.

Părinţii micuţului s-au întors de urgenţă din Anglia și au participat la căutări. Tatăl său, de origine pakistaneză, a îngenunchiat la aflarea veştii că fiul său este teafăr.

Nici nu am cuvinte de bucurie, nici nu pot să exprim”, a spus mama copilului.

Da, mă aşteptam la asta. Am avut acest sentiment. Sunt tată, mă aşteptam. Dumnezeu mi l-a dăruit şi Dumnezeu mi l-a dat înapoi”, a spus tatăl lui Ayan.

Ayan era desculţ şi ud până la piele, aproape îngheţat. Faptul că a fost găsit în viaţă i-a emoţionat şi pe salvatori care nu şi-au putut stăpâni lacrimile.

Era lângă un copac, sprijinit de un copac, între vreascuri uscate, obosit. Dar a avut totuşi puterea să strige la noi”, a spus Ionuţ Chiraş, poliţist IPJ Botoşani, pentru observatornews.ro.

Aproape 400 de oameni s-au mobilizat pentru găsirea copilului de 2 ani, printre care forţe de ordine din 5 judeţe cu câini de căutare-salvare şi două şenilate.

Potrivit news.ro, băiatul, în vârstă de doi ani, a fost dat dispărut duminică, în jurul orei 15.00, în comuna Tudora. El se afla în vizită la o cunoştinţă, împreună cu familia, când a părăsit locuinţa respectivă, iar în urma căutărilor cei apropiaţi nu au reuşit să-l găsească.

Alte articole

29 mai 2024 11.40 am

Imagini revoltătoare surprinse pe o stradă din Turnu Măgurele. Doi bărbați care circulau pe plafonul unei mașini, în Turnu Măgurele, au fost surprinși de doi jandarmi în timp ce amenințau cu…

13 iun. 2024 8.10 pm

Forțele Terestre Române au început procedurile de recepție calitativă și cantitativă pentru primul sistem de aeronave fără pilot Bayraktar TB2 în această săptămână, conform unui anunț…

02 iun. 2021 9.34 am

  Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de ploi moderate cantitativ și intensificări ale vântului. Astfel, în intervalul 2 iunie, ora 10:00 – 3 iunie,…

09 iun. 2024 10.58 am

Meteorologii au emis atenţionări cod galben şi portocaliu de caniculă, jumătate de ţară fiind afectată. Temperaturile vor ajunge până la 37 de grade. O atenţionare meteorologică cod galben,…

10 ian. 2024 10.04 am

În această noapte, pompierii Detașamentului Tulcea au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care se manifesta la o magazie de pe strada Păcii,…

08 nov. 2023 8.29 pm

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a susţinut o conferinţă de presă în care a prezentat proiectul-pilot de reorganizare a IPJ Constanţa. Predoiu a anunţat că, în urma reorganizării,…