Ultimele stiri

JUDEȚUL CONSTANȚA. Bărbat prins la volan cu o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat: alți șoferi, prinși drogați sau fără permis

Sursă foto: Poliția Română

Dosar penal pentru mai mulți constănțeni care au fost prinși băuți, drogați sau fără permis la volan. Unul dintre ei a lovit mai multe mașini parcate, iar altul avea o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 20 februarie, în jurul orei 17.40, la sediul Serviciului de Siguranță Rutieră s-a prezentat un bărbat, de 34 de ani, care a declarat că în ziua precedentă ar fi fost implicat într-o tamponare.
Astfel, polițiștii au stabilit că, la data de 19 februarie, în jurul orei 02.00, bărbatul ar fi condus un autoturism pe strada Dezrobirii și ar fi lovit două vehicule parcate.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 20 februarie, în jurul orei 17.05, polițiști din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism, pe D.J. 223, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 20 februarie, în jurul orei 23.25, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Hatmanul Luca Arbore, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge”, transmite IPJ Constanța.

La data de 20 februarie, în jurul orei 23.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Adamclisi, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 februarie, în jurul orei 08.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul 1 Mai, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Alte articole

03 nov. 2022 5.29 pm

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au desfășurat o acțiune în urma…

26 apr. 2024 5.26 pm

Primăria municipiului Constanța a transmis vineri, 26 aprilie, prin intermediul unui comunicat de presă, că șase clădiri emblematice din Constanței vor fi iluminate arhitectural timp de o lună.…

31 mai 2024 12.04 pm

În Adăpostul public pentru animale abandonate din Constanța se află aproximativ 400 de câini, dintre care o mică parte sunt pui. Instituționalizarea nu este soluția pentru câinii comunitari,…

08 dec. 2020 1.47 pm

A patra ediție a festivalului Neversea va avea loc în perioada 8-11 iulie 2021, potrivit comunicatului de presă, trimis de reprezentanții festivalului de la malul mării. Fanii Neversea au ales în…

16 nov. 2023 1.07 pm

Primăria municipiului Constanța a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că, la solicitarea cetățenilor, dar și pentru a încuraja locuitorii să nu mai arunce deșeurile pe jos, continuă…

28 sept. 2023 8.09 pm

La scurt timp după ce a ieşit din penitencir, un bărbat a fost arestat după ce a lovit cu pumnul un adolescent de 17 ani, care s-a dezechilibrat apoi şi s-a lovit cu capul de bordură având nevoie…