Ultimele stiri

Alertă într-un bloc din Constanţa după ce un apartament a luat foc. Zeci de persoane au fost evacuate, cinci au primit îngrijiri medicale la faţa locului

pompier isu dobrogea misiune (sursa foto: ISU Dobrogea)

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în această după-amiază  pe strada Pescarilor, la blocul BM17, în zona Faleză Nord, acolo unde a izbucnit un incendiu într-un apartament situat la etajul 9.

Pompierii au intervenit rapid și au limitat extinderea focului, care a afectat bucătăria apartamentului pe o suprafață de 12 metri pătrați. Apartamentul a suferit, de asemenea, daune din cauza fumului și a apei.

În total, au fost evacuate 28 de persoane, dintre care 16 de sex masculin și 12 de sex feminin. Potrivit ISU Dobrogea, la faţa locului au fost asistate medical cinci persoane (patru de sex masculin şi una de sex feminin), dintre care o persoană (proprietarul apartamentului) a fost transportata la spital cu arsuri la membrele inferioare.

În acelaşi bloc locuieşte şi fostul viceprimar Costin Răsăuțeanu, iar anul trecut, în luna februarie, a mai izbucnit un incendiu.