Ultimele stiri

JUDEŢUL CONSTANŢA. Şoferul drogat care a provocat accidentul de la Techirghiol, internat la Psihiatrie. A bătut un medic de la Spitalul Judeţean

Sursă foto: Reporter Neptun TV Facebook

Bărbatul care a intrat cu maşina într-un gard, din Techirghiol, şi se afla sub influenţa substanţelor interzise, a fost internat în clinica de psihiatrie după ce a agresat un medic.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, luni dimineaţa, cu privire la faptul că un medic din Spitalul Clinic de Urgenţă Sfântul Apostol Andrei Constanţa ar fi fost agresat fizic de un bărbat.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Deoarece se afla într-o stare de agitaţie, bărbatul a fost transportat la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală”, au precizat poliţiştii.

Potrivit unor surse judiciare, agresorul este bărbatul care în urmă cu o zi a provocat un accident rutier la Techirghiol, intrând cu maşina într-un gard: (VIDEO) Un șofer drogat a intrat cu mașina într-un gard, la Techirghiol. Control intern al IPJ Constanța după ce polițiștii nu l-au testat pentru consumul de alcool și droguri