Ultimele stiri

„Un suflet drag se transformă în înger”. Campion la K1, găsit mort în casă, la Fântânele: Florin avea doar 24 de ani

Sursă foto: Facebook

Un tânăr sportiv din județul Constanța a fost găsit mort în casă. Este vorba despre Florin Dogaru, în vârstă de 24 de ani, luptător de kickboxing legitimat la Clubul Sportiv Viitorul Fântânele și campion la K1.

La data de 3 noiembrie, în jurul orei 19.15, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost găsită inconștientă într-un imobil din comuna Fântânele.
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 24 de ani, decedat.
În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, transmite IPJ Constanța.

Și reprezentanții Clubului Sportiv Viitorul Fântânele au transmis un mesaj pe rețelele de socializare: „Ieri, 03.11.2023 , sportivul nostru legitimat, Florin Dogaru, s-a stins! Ne-ai șocat, suntem toți uimiți. Drum lin către îngeri, Dumnezeu să te aibă în pază!”.

Vestea morții sportivului i-a șocat pe apropiați. Mesaje emoționante sunt postate pe rețelele de socializare.

Astăzi este o zi care nu o vom uita niciodată. Un suflet drag se transformă în înger și este prea devreme pentru a pleca acolo sus. Îmi voi aminti de tine și de momentele frumoase petrecute împreună, chiar dacă am avut drumuri diferite. Pentru mine vei rămâne acel copil, pentru care îmi doream sa ajungă cel mai bun. Odihnește în pace și drum lin către îngeri, Campionule!”, a transmis antrenorul lui Florin.

„Unde ai plecat Florin, unde ești campionul meu??? Dumnezeu să te odihnească în pace, sunt șocată de această veste tristă!”

„Dumnezeu să te odihneasca în pace, campionu nostru”

„Drum lin spre cer, suflet bun. Parcă ieri ne făceai pe toți să râdem cu glumele tale și amintirile din liceu. Ai plecat prea devreme!”

UPDATE. Potrivit observatornews.ro,  sportivul din Constanţa participase la un concurs în urmă cu câteva zile, unde a încasat o lovitură puternică în faţă, care l-a pus la pământ. Lupta cu adversarul a fost oprită. Medicii legişti au descoperit, însă, că nu lovitura primită în meci l-a răpus. Surse Observator spun că luptătorul a făcut infarct. La autopsie în corp i s-ar fi găsit steroizi şi mult alcool.

Alte articole

17 apr. 2024 11.34 am

În această dimineață, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, la solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, sub coordonarea procurorului…

02 mai 2024 1.48 pm

Continuă seria concertelor organizate de OMD Mamaia-Constanța! Misha și Lidia Buble urcă, în această seară, pe scena amenajată în Piațeta Cazino. După o seară incendiară, în care petrecerile…

26 sept. 2023 8.07 pm

Un sistem de cântărire dinamică şi de măsurare a dimensiunii pentru autocamioane va fi implementat în Portul Constanţa, pentru fluidizarea traficului şi eficientizarea activităţii, a anunţat…

29 oct. 2023 5.25 pm

La data de 29 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 41 de ani, bănuit de comiterea a două infracțiuni…

31 dec. 2023 11.57 am

Opt persoane dispărute, trupurile a şapte dintre ele fiind găsite carbonizate, în urma cumplitului incendiu care a cuprins pensiunea “Ferma Dacilor” de Crăciun. Patronul pensiunii, Cornel…

14 nov. 2023 7.14 pm

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța anunță că se pot depune solicitări pentru a deveni îngrijitori informali, conform prevederilor Legii nr.17/2000 privind asistența socială…