Ultimele stiri

Acțiuni ale polițiștilor constănțeni: șofer prins băut la volan, pe bulevardul Aurel Vlaicu

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat în noaptea de 6 spre 7 octombrie o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și prevenirea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei. De asemenea, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.

Astfel, la data de 7 octombrie , în jurul orei 01.45, polițiștii au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.


În noaptea de 6 spre 7 octombrie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au desfășurat o acțiune pentru verificarea prevederilor Legii 333/2003.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, dintre care cinci la Legea 61/1991 și 3 la H.G. 301/2012, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.


În noaptea de 6 spre 7 octombrie, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și prevenirea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, dintre care una la Legea 61/1991 și trei la OU.G. 195/2002, în valoare totală de peste 2.000 de lei.Totodată, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.


La data de 6 octombrie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au desfășurat o acțiune pentru combaterea infracțiunilor comise cu violență și prevenirea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.
Sursă foto: arhivă

Alte articole

17 ian. 2024 4.26 pm

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 17 ianuarie, pe aleea Egretei din municipiul Constanța. Potrivit primelor…

11 dec. 2023 10.01 am

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, azi noapte, pentru stingerea unui incendiu ce a izbucnit la o casă din localitatea constănţeană Mihail Kogălniceanu. La fața…

25 ian. 2023 1.11 pm

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în cooperare cu echipa mobilă și corpul de control din cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării au descoperit, în…

27 ian. 2023 5.45 pm

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă programul de modernizare a infrastructurii pietonale din zonele rezidențiale, conform unui comunicat de presă remis de Instituție.…

29 ian. 2024 2.39 pm

La data de 28 ianuarie, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru…

31 ian. 2023 9.42 pm

Din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de transport amplasată pe str. Ion Alexandrescu nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii fiind…