Ultimele stiri

Ioana a fost diagnosticată cu cancer în timp ce era însărcinată, dar a ales să dea viață copilului ei! Acum, micuţul riscă să-şi piardă mama: “Ajutaţi aceste două suflete singure în faţa sorţii!”

O tânără mamă trece prin momente cumplite. Ioana a aflat că are cancer chiar în timp ce era însărcinată. A ales să-I dea viaţă micuţului Ayan, dar starea sa de sănătate s-a înrăutăţit. Acum, are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a putea să aibă şansa să-şi poată vedea copilul crescând.

“Ioana, prietena mea draga de suflet, se confruntă cu o luptă extraordinar de dificilă – cancer mamar bilateral si este în mijlocul unei lupte incredibile. Este o mamă tânără și puternică care își crește cu dragoste și dăruire copilul singură.

 

Cu toate dificultățile pe care le-a întâmpinat, nu a cerut niciodată ajutorul nimănui și a mers înainte singură, cu toate acestea, timpul nu așteaptă pe nimeni si situatia s-a agravat, iar acum Ioana are nevoie de ajutorul nostru, nu numai moral, ci și financiar.

 

Tratamentele sunt costisitoare, iar noi, ca comunitate, putem face o diferență în viața ei și a copilului ei prin contribuțiile noastre.

 

Fiecare gest, fie cât de mic, poate aduce un zâmbet pe fața ei și poate face ca această bătălie să fie mai ușor de purtat.

 

Vă invit să vă alăturați mie în acest efort de a-i oferi Ioanei șansa la o viață sănătoasă și fericită, alături de copilul ei. Orice gest de generozitate contează și ne va ajuta să fim acolo pentru ea în acest moment crucial.

 

Fiecare contribuție este o dovadă a solidarității noastre și a dragostei noastre pentru Ioana!

 

De asemenea, vă îndemn să distribuiți acest mesaj mai departe, pentru a ajunge la cât mai multe persoane care ar putea dori să ajute.

 

Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare gând bun și donație. Să fim împreună pentru Ioana!

 

Cont bancar: RO44BTRLRONCRT0420521801-

Ioana Bianca Enache

Revolut:

RO13BREL0005512477760100 -Enache Ioana”, a scris o prietenă de-ale Ioanei, pe pagina sa de Facebook.

 

“Ioana Enache este una dintre fostele mele studente de suflet, medic, care însă nu a reușit să mai profeseze și în timp ce era însărcinată a fost diagnosticată cu cancer! Evoluția acestei boli necruțătoare a fost culminantă cu metastazare rapidă dar Ioana a ales să dea viață copilului ei și a spus nu tratamentul! Orice ajutor cât de mic va însemna mult pentru aceste doua suflete singure in fața sorții!”, a transmis şi Dana Cristina B.

Alte articole

07 ian. 2024 12.48 pm

În urmă cu puțin timp, pompierii Detașamentului Tulcea au intervenit cu două autospeciale, una de descarcerare și una de stingere, la un accident rutier produs pe DJ 222C în apropiere de localitatea…

07 nov. 2023 6.48 pm

Premierul Marcel Ciolacu a avut marţi discuţii cu delegaţia Deutsche Bank AG. el afirmând că Guvernul îşi doreşte atragerea de investiţii în sectorul energetic, cu accent asupra soluţiilor…

14 nov. 2022 1.19 pm

Imagini dezolante din secția de pediatrie a spitalului Orășenesc Șimleu Silvaniei au apărut în mediul online. Un șoarece se plimba nestingherit prin dulapurile salonului. În filmarea publicată…

22 apr. 2024 9.32 am

Jandarmii din Harghita au urmărit şi au oprit un bărbat care conducea o maşină în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. El s-a blocat apoi în maşină, poliţiştii fiind nevoiţi…

01 feb. 2022 11.12 am

  Şapte persoane au murit, marţi dimineață, după ce o ambulanţă, un autocamion şi un autoturism au intrat în coliziune pe DN 28, în zona localităţii ieşene Sârca, potrivit Agerpres.…

soare caldura canicula cod galben

23 feb. 2024 8.44 am

Temperaturile vor fi peste cele obişnuite în această perioadă până spre sfârşitul lunii martie, anunţă vineri meteorologii, care au făcut publică prognoza pentru intervalul 26 februarie –…