Ultimele stiri

Suporterii Farului au deranjat somnul celor de la FCSB / Foc de artificii organizat de constănțeni după miezul nopții

(sursa foto: captură Instagram)

Mihai Stoica a publicat pe rețeaua de socializare Instagram mai multe videoclipuri în care se poate observa cum în preajma hotelului unde jucătorii echipei FCSB sunt cazati, un foc de artificii a fost organizat, probabil, de către suporterii echipei Farul, chiar înaintea meciului care poate stabili cine va fi campioană.

Imaginile publicate de Mihai Stoica au fost însoțite de textul „Poate mâine sărbătoresc alții”, făcând referire la faptul că FCSB va sărbători obținerea titlului. Primul videoclip a fost postat la ora 23:24 în care se auzea focul de artificii care a deranjat staff-ul echipei bucureștene. Următorul videoclip a fost filmat în jurul orei 4:00. În cadrul celui de-al doilea videoclip, „Meme” Stoica a scris în descierea videoclipului cuvintele „Superliga, Constanța, 2023”.

Videoclipul poate fi regăsit aici.

Amintim că meciul de la Ovidiu de duminică seară dintre Farul Constanța și FCSB poate decide câștigătoarea Superligii, dar există mai multe scenarii în urma cărora acest lucru se poate întâmpla.

Gheorghe Hagi a declarat în cadrul conferinței de presă de dinaintea meciului cu FCSB că echipa sa este cea mai bună din România. De asemenea, „Regele” și-a exprimat regretul față de pierderea din primul 11 a lui Alibec, starul echipei și principalul marcator.

Nu mă uit în spate. Știu că avem un meci foarte greu. Trebuie să ne apărăm foarte bine. Vom vedea cine va ieși. Ne pare rău că Alibec nu este cu noi, dar trebuie să ne adaptăm. Așa e viața. Sper să fiu inspirat în alegeri. Nu mai lipsește nimeni, sper, mai e o zi. Se poate întâmpla. Ceilalți care au avut probleme au revenit, s-au antrenat puțin.

Sunt în fața unui meci în care echipa mea trebuie să exceleze. Farul este cea mai bună echipă din campionat până în momentul de față. Ce va fi de luni, vom vedea, dar în momentul de față suntem cei mai buni.

Nu vorbesc de individual, vorbeam de echipă. Echipa a excelat, colectiv, am fost foarte buni. Bineînțeles, nu poți să fii pe primul loc, dacă nu ai jucători foarte buni în fiecare compartiment.

Începând de la portar, fundași, mijlocași, atacanți, îi avem pe cei mai buni din România, așa cred eu. Ai mei au fost foarte buni, pentru că de asta sunt pe primul loc. Academia face diferența, cu asta îi batem pe toți. Deocamdată, suntem numărul unu în România în ultimii 14 ani”, a spus Gheorghe Hagi la conferința de presă, potrivit Digisport.ro.

Farul Constanța – FCSB se vede în Parcul de la Gară

Confruntarea ocupantelor primelor două poziții din Superligă, Farul Constanța și FCSB, cel mai așteptat meci al acestui final de sezon, va fi transmis în aer liber în Parcul de la Gară.

Duminică, 21 mai, începând cu ora 21:00, meciul dintre Farul Constanța și FCSB va fi transmis în incinta Parcului de la Gară, pe bulevardul 1 Decembrie. Accesul este gratuit.

Mai multe detalii aici: Farul Constanța – FCSB se vede în Parcul de la Gară

  • Buna seara.
    Am ascultat comentatorul sportiv al meciului Farul-FCSB;destul de neplacuta atitudinea suporterilor Farului cu organizarea focului de artificii in preajma hoteluluil unde au fost cazati cei de la FCSB-politia nu a intervenit pentru a opri din fasa acets spectacol organizat asa,tam nesam,inopinat.
    Rezulta ca adevarata diferenta de valoare a celor 2 echipe e cea de la pauza,2-1 pentru FCSB
    Tinand cont si de albitrajul total incorect al meciului Rapid-FCSB,ramane ca,in cazul unei victorii a FCSB in fata Rapidului,etapa viitoare,FCSBa va fi adevarata castigatoare a campionatului.
    In aceasta tara,Romania,cu multe defiiciente la toate nivelele socitatii,valorile mari nu se pot impune,
    .Vom vedea traseul celor 2 echipe in meciurile europene,si ne vom clarifica.

Comments are closed.

Alte articole

26 aug. 2023 5.23 pm

Arabia Saudită a reușit în ultima perioadă să atragă în campionatul intern de fotbal unele dintre cele mai sonore nume ale fotbalului contemporan. Numit de fanii fotbalului The Ronaldo Effect (n.r.…

12 mai 2024 4.27 pm

Farul Constanța a câștigat primul titlu de campioană a României după victoria cu 2-1 împotriva principalei contracandidate, Universitatea Cluj, în etapa cu numărul 10 a SuperLigii Feminine. După…

15 apr. 2024 10.36 am

WTA a actualizat clasamentul, iar Simona Halep a coborât două poziții, ajungând pe locul 1.146. Sorana Cîrstea este în continuare jucătoarea din România clasată cel mai bine în ierarhie. Cîrstea…

03 mart. 2022 11.40 pm

  Farul Constanța a învins, joi, FC Botoșani, scor 2-0, într-un meci din penultima etapă a sezonului regulat, disputat la Ovidiu. În urma acestei victorii, constănțenii reușesc calificarea…

27 mai 2024 9.48 am

Farul Constanța a disputat, duminică după-amiază, la Târgoviște, finala Ligii de Tineret (jucători născuți după 1 ianuarie 2006) în compania formației FCSB. Miza confruntării era uriașă,…

08 mai 2021 1.18 pm

  Farul Constanța a învins în ultima etapă, din play-out, în deplasare, pe Pandurii Târgu Jiu, scor 2-1. Golurile constănțenilor au fost marcate de Ilie Damașcan, în minutul 5 și David…