Ultimele stiri

Simona Halep divorțează!

Sursa foto: Instagram/ @simonahalep

 

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc la mai puțin de un an de când cei doi s-au căsătorit, conform publicației sportive Prosport.ro.

Sursa menționată anterior adaugă că Halep și Iuruc vor parafa separarea la notariat, cel mai probabil în cursul zilei de joi, iar apoi fiecare își va vedea de drumul său.

Partenerii nu vor împărți în urma divorțului nimic, clauză stabilită de la începutul mariajului, ca în cazul unei despărțiri să plece așa cum au intrat din relație.

Toni Iuruc a vorbit pentru Fanatik despre divorț. Acesta nu a confirmat dar nici nu a infirmat.

Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment”, a declarat Toni Iuruc pentru Fanatik.

De asemenea, contactat de jurnaliști, și fratele Simonei Halep, Nicolae, a răspuns vag întrebărilor jurnaliștilor

Nu comentez, nu pot să comentez”, a spus Nicolae Halep.

UPDATE: Toni Iuruc a confirmat public divorțul dintre el și Simona Halep, după un an de mariaj.

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică…. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus Toni Iuruc, potrivit Fanatik.

UPDATE: Divorțul face înconjurul lumii.

First Sportz, un site american recunoscut pentru informații sportive, a folosit o metaforă specifică tenisului: „Dublă greșeală! Simona Halep va divorța de Toni Iuruc, soțul ei milionar, cu doar câteva zile înainte primei lor aniversări”.

Australienii de la News.com au abordat divorțul din punct de vedere economic: „Divorțul de milioane care uimește lumea tenisului”.

Britanicii de la Express.co.uk au tratat subiectul cu seriozitate: „Fosta campioană de la Wimbledon, Simona Halep, divorțează de soțul ei în ceas aniversar”.

UPDATE: Ilie Năstase, contactat de ProSport, a făcut declarații referitoare la divorț:

Ce divorț? Nu știu nimic! Nu mă băgați în asta, vă rog frumos. E problema Simonei Halep și a lui Toni Iuruc”, a fost reacția lui Ilie Năstase, pentru ProSport.

Alte articole

13 mai 2024 10.32 am

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite la nivelul branșamentului aferent blocului B7 de pe bd. 1 Mai Vechi din municipiul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea…

20 feb. 2023 1.28 pm

În Adăpostul public de animale abandonate Constanța sunt peste 350 de căței care au nevoie de o familie. Chiar dacă aceștia beneficiază de protecția și îngrijirea personalul de specialitate…

17 dec. 2023 1.29 pm

Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare din Municipiul Constanța-Etapa III” se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale,…

08 iun. 2023 7.08 pm

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), prin Facultatea de Științe Economice (FSE), în parteneriat cu Academia de Studii Economice din București (ASE) – Facultatea de Business și Turism,…

12 mart. 2024 3.25 pm

Primăria municipiului Constanța a transmis marți, 12 martie, că pe aleea Argeș din cartierul Tomis Nord va fi construită o parcare supraetajată. Noua parcare va deservi una dintre cele mai aglomerate…

13 iun. 2024 12.44 pm

Urmare a incendiului produs în data de 03.06.2024 în incinta fabricii de ciment din Medgidia și a verificărilor realizate de Garda de Mediu Contanța, s-au aplicat două amenzi în valoare totală…